Pošalji upit right-arrow

Apartmani okruženi prirodom i obiteljskom atmosferom

Ovi apartmani okruženi su prirodom izvana i obiteljskom atmosferom iznutra. Boraveći u našim apartmanima možete otkriti najljepša mjesta u Istri i jedinstvene okuse istarske kuhinje. Priuštite sebi i svojim najmilijima odmor ispunjen zabavom, smijehom i avanturama koje ćete pamtiti cijeli život.

Provedite odmor u dokolici domaćinske atmosfere gdje nema stresa

Oslobođeni od svakidašnje rutine svoje ćete vrijeme odmora u apartmanima Rural Apartments Ritossa moći provesti na različite načine. Provodeći odmor u prostranom zelenom vrtu moći ćete ispijati Vaše prve jutarnje kave s umirujućim pogledom na prirodu.

Ovdje žurba ne postoji! Stoga uđite, odahnite i opustite se!

Želite li provesti ležerne dane zavaljeni u ležaljci, obasjani suncem i s dobrom knjigom u ruci, zvuči fantastično zar ne? Ili pak želite svoje vrijeme odmora provesti u opuštajućem druženju uz kamin i dobar roštilj, izbor je na Vama. Mi preporučujemo završetak dana, posebno u ljetnim mjesecima, ispod čistog zvjezdanog neba uz čašu domaćeg istarskog vina.


Garden view Apartment

Originalna i rustikalna estetika koja krasi unutrašnjost ovog apartmana seli vas u otkrivanje prošlosti koja je protkana mirnom i osjećajnom idilom u kojoj zaboravljate na vaš svakodnevni neumorni ritam.


Mountain view Apartment

Prostran trosoban apartman s balkonom i pogledom na dolinu rijeke Mirne, krije vidike prema šarmantnim mjestašcima izgrađenim na okolnim brežuljcima. Malo tko može ostati ravnodušan.


Valley view Studio

Osjetite originalan doživljaj istarskog hedonizma u ovom studio apartmanu koji se nalazi u samostojećoj kamenoj kući imanja.