Pošalji upit right-arrow

Miris sela između brežuljaka i mora

Ruralni Apartmani smješteni su u pitoresknom selu Vižinada. U ovom kutku raja između brežuljaka i mora možete uživati u autentičnom istarskom iskustvu, opustiti se i otkriti najljepša mjesta Istre. Umotani u mirise sela, možete se pobrinuti za sebe i posvetiti se onome što volite.

Pozdravljeni našom toplom dobrodošlicom, jednostavnošću i diskrecijom potrudit ćemo se da Vaše istarske dane učinimo nezaboravnim.

Kuća Rural Apartments Ritossa autentična i šarmantna

Kuća u kojoj se nalaze Rural Apartments Ritossa sagrađena je davne 1878. godine u samom središtu mjestašca, a renovirana je posve prirodnim materijalima u duhu koji poštuje tradiciju, što ju čini istovremeno: autentičnom i šarmantnom, ali i prilagođenom potrebama suvremenog gosta. Svoja vrata dragim gostima i prijateljima otvaraju već preko 20 godina.

Domaća raznovrsna jela raskošnih okusa i mirisa

Za dobar početak dana našim gostima nudimo tradicionalni istarski doručak.

Očekuje Vas veliki izbor raznovrsnih jela raskošnih okusa i mirisa pripremljeni isključivo domaćim i ekološki uzgojenim namirnicama. Doručak je izvrstan izbor ukoliko želite kušati lokalne proizvode kao što su domaći kruh, domaći mesni proizvodi, marmelade, i druge domaće specijalitete. Sva naša jela su spravljena prema originalnim recepturama naših nona.

Osjećaj potpunog zadovoljstva

Uronite u opuštajuću atmosferu, doživite prirodu, otkrijte nove stvari i jednostavno se osjećajte potpuno zadovoljno.

To je ono što je odmor u Rural Apartments Ritossa! Dobrodošli!

maslina
Doli olive oil - Rural Apartments Ritossa, Vižinada

Obitelj Ritossa proizvodi vrhunsko ekstra djevičansko maslinovo ulje sorti Leccino, Istarska bjelica i Frantoio. Gosti smještaja imaju priliku uživati u besplatnoj degustaciji maslinovog ulja Doli i kratkoj edukaciji našeg sommeliera za maslinova ulja. Bez obzira na godišnje doba, domaćini zajedno sa svojim gostima uživaju u proizvodnji ulja kako bi se stekla znanja, vještine te istinski doživljaj istarskog života.

Naš smještaj

Nezaboravan odmor koji će probuditi sva vaša osjetila.

Apartment 1 - Rural Apartments Ritossa

Apartment 1 –
Garden view Apartment

Originalna i rustikalna estetika koja krasi unutrašnjost ovog apartmana seli vas u otkrivanje prošlosti koja je protkana mirnom i osjećajnom idilom u kojoj zaboravljate na vaš svakodnevni neumorni ritam.

Apartment 2 - Rural Apartments Ritossa

Apartment 2 –
Mountain view Apartment

Prostran trosoban apartman s balkonom i pogledom na dolinu rijeke Mirne, krije vidike prema šarmantnim mjestašcima izgrađenim na okolnim brežuljcima. Malo tko može ostati ravnodušan.

Apartment 3 - Rural Apartments Ritossa

Apartment 3 –
Valley view Studio

Osjetite originalan doživljaj istarskog hedonizma u ovom studio apartmanu koji se nalazi u samostojećoj kamenoj kući imanja.

Rezervirajte posjet